Plaćanja

Prihvatamo nekoliko sigurnih načina plaćanja

bank

BANK WIRE

Kada se naplata završi, vidjet ćete stranicu za potvrdu narudžbe s IBAN (međunarodnim brojem bankovnog računa) i BIC (SWIFT) kodom. Također ćete dobiti e-poštu s potvrdom koja sadrži informacije potrebne za izvršenje prijenosa. Molimo navedite broj svoje narudžbe kao razlog za plaćanje.
paypal

PAYPAL

Također prihvatamo plaćanja putem PayPal-a, široko korištenog i sigurnog načina plaćanja na mreži. Odaberite opciju PayPal tokom procesa naplate i bit ćete preusmjereni na PayPal stranicu kako biste dovršili plaćanje. Ako imate PayPal nalog, direktno ćete se prijaviti i moći ćete izvršiti uplatu. Ako nemate PayPal račun, i dalje ćete imati mogućnost plaćanja kreditnom karticom putem PayPal-a.

Kada uplata bude potvrđena, vaša narudžba će biti obrađena.

Adresa za dostavu unesena u narudžbu mora se nužno podudarati s adresom za dostavu na Paypal-u; u suprotnom dostava neće biti moguća.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay je široko korištena platforma za mobilno plaćanje u Kini kojom upravlja Alibaba Group.

Da biste koristili Alipay, slijedite dolje navedene korake:

  1. Tokom procesa naplate na našoj web stranici, odaberite Alipay kao način plaćanja. Bićete preusmjereni na sigurnu stranicu za plaćanje putem Alipay-a.
  2. Slijedite upute na Alipay stranici za naplatu kako biste potvrdili svoju uplatu. Možda će od vas tražiti da unesete potvrdni kod ili navedete dodatne detalje kako biste dovršili transakciju.
  3. Nakon potvrde uplate na Alipay-u, bit ćete preusmjereni na našu web stranicu, gdje ćete dobiti potvrdu narudžbe i detalje plaćanja.
wechat

WeChat

WeChat Pay je sistem mobilnog plaćanja koji je razvio Tencent, kompanija koja stoji iza aplikacije za razmjenu poruka WeChat.

WeChat Pay omogućava korisnicima da izvrše plaćanja brzo i jednostavno koristeći svoje WeChat račune.

Da biste koristili WeChat Pay, slijedite dolje navedene korake:

  1. Tokom procesa plaćanja odaberite WeChat Pay kao način plaćanja; dobit ćete jedinstveni QR kod koji predstavlja iznos koji treba platiti.
  2. Nakon što otvorite aplikaciju WeChat na svom mobilnom uređaju, morat ćete skenirati QR kod putem ugrađene funkcije skeniranja i potvrditi plaćanje unosom vašeg načina autentifikacije (na primjer, PIN ili otisak prsta).
  3. Nakon što je transakcija potvrđena i nakon prijenosa sredstava, vaša narudžba će biti obrađena i poslana u skladu s odredbama i uvjetima.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top